bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özel Bafra Koleji'nde Mezuniyet Töreni

EĞİTİM

Özel Bafra Ortaokulu 18'ncı dönem mezunlarını törenle uğurladı. Özel Bafra Ortaokulu, mezun olan öğrencilerine unutulmayacak bir veda programı düzenledi.

Özel Bafra Ortaokulu 18'ncı dönem mezunlarını törenle uğurladı. Özel Bafra Ortaokulu, mezun olan öğrencilerine unutulmayacak bir veda programı düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan program Okul Müdürü Cafer KOÇ’UN konuşmasıyla devam etti.

 

Daha sonra arkadaşları adına duygulu bir konuşma yapan Furkan ÇELİK “Sayın Müdürüm, Değerli Öğretmenlerim, Kıymetli Misafirler ve Sevgili Arkadaşlarım,

 

 

Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı?

 

Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz.

 

Sekiz yıllık eğitim süreci içinde iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi öğrendik. İnsanın ve insanlığın değerini öğrendik. Birbirimize karşı her zaman dürüst ve doğru olmayı kısacası vatana ve millete yararlı bir birey olmak için gereken ön bilgileri öğrendik. Sorumluluklarımızı ve içinde bulunduğumuz topluma karşı görevlerimizi kavradık.

 

Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okulumuza veda ediyoruz.

 

Bizlerin yetişmesinde, olgunlaşmasında büyük rol oynayan, yaptığımız tüm yaramazlıkları hoş gören öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve ellerinden saygıyla öpüyoruz. Onlara olan sevgimiz yaşımız büyüdükçe o oranda büyüyecek ve onlar kalbimizin bir köşesinde daima yaşayacaklardır.

 

Bizlerden desteğini esirgemeyen ve hep yanımızda olan ailelerimize de teşekkür ediyoruz.

 

Tüm arkadaşlarımıza ve bizden sonra yerimizi alacak kardeşlerimize de bundan sonraki eğitim yaşantılarında başarılar diler, saygılar sunarım” dedi. Ve ardından mezuniyet pastalarını keserek başarılarının vermiş olduğu gururla keplerini havaya atarak program sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.