bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özel Bafra Çözüm Koleji; 1.Mezunlar Buluşması Gerçekleştirildi

EĞİTİM

Özel Bafra Çözüm Koleji; öğrencileriyle mezun olduktan sonra da bağlarını koparmıyor, “Mezunlar Buluşması”nda mezun olan öğrencileriyle bir araya gelerek hasret giderdi.

Özel Bafra Çözüm Koleji; öğrencileriyle mezun olduktan sonra da bağlarını koparmıyor, “Mezunlar Buluşması”nda mezun olan öğrencileriyle bir araya gelerek hasret giderdi.

Okul bahçesinde bu yıl 1.’si düzenlenen Özel Bafra Çözüm Koleji “Mezunlar Buluşması”nda kurucu ortakları; Cafer Koç, Ramazan Yılmaz ve Abdurrahman Çakmak mezun öğrencileri ve misafirleri güler yüzle karşıladılar. Özel Bafra Çözüm Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü İlhan Yar, Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yürük ve Öğretmenlerin de katıldığı “Mezunlar Buluşması”na mezun öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Farklı dönemlerden mezunlar bir araya gelerek tanıştığı, kaynaştığı öğretmenleri ile görüşme imkânı bulduğu bu anlamlı günde bir selamlama konuşması yapan Özel Bafra Çözüm Koleji Kurucu Cafer Koç; “2019 yılının Şubat ayında yeni binamıza taşındık. İsmimizi de Çözüm Koleji olarak değiştirdik. Biz de Çözüm Okullarına yakışır bir şekilde bir geleneksellik oluşturalım istedik. Bunun için bu sene 1.’sini gerçekleştirdiğimiz “Mezunlar Buluşması”nı başlatmış bulunuyoruz. Bundan sonra İnşallah gününü v saatini siz ayarlayıp bize bildirin, biz gerekli tüm hazırlıkları yapalım ve bu gelenekselliği hep birlikte yaşatalım istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir aile olma geleneğini sürdüren Özel Bafra Çözüm Koleji ailesine katılan yeni öğretmenlerin isimlerini anons ederek tek tek tanıtan Cafer Koç; “. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Mezunlar Buluşması” kanun ve klarnet eşliğinde sunulan ikramların ardından okul yıllarına ait anılarını tazeleyen gençler, öğretmen ve arkadaşları ile uzun uzun sohbet ederek hasret giderdiler. Çekilen hatıra fotoğrafları ve hasbihallerin ardından gelecek yıl da tekrar buluşma temennisi ile program sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.