bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özel Bafra AK Okullarında Okuma Bayramı Etkinliği

EĞİTİM

Özel Bafra AK Okullarında bu yıl eğitim öğretime başlayan 1.sınıf öğrencilerinin okuma bayramı için hazırladıkları gösteriler büyük ilgi gördü.

Özel Bafra AK Okullarında bu yıl eğitim öğretime başlayan 1.sınıf öğrencilerinin okuma bayramı için hazırladıkları gösteriler büyük ilgi gördü.

Özel Bafra AK Okulları 1.Sınıf öğrencileri 2017–2018 Öğretim yılında yeni başladıkları okul hayatlarının ilk dönemeci olan okuma ve yazma öğrenimlerini başarı ile tamamlayarak “Artık biz de okuyoruz” sloganıyla “Okuma Bayramı Etkinliği” düzenlendi. 1. sınıf öğrencileri, birbirinden güzel sunumları ile velilerini coştururken sergiledikleri değişik oyunlarla ve müzikallerle büyüklerini aratmadılar.

Özel Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız programda yaptığı konuşmada; “Özel Bafra AK Okulları olarak bugün çok mutluyuz. Ülkemizin geleceği olan bu çocuklarımız, inşallah okuyup büyük mertebelere ulaşırlar, vatana ve millete hayırlı evlat olurlar" şeklinde konuştu.

Özel Bafra AK Okulları konferans salonunda düzenlenen “Okuma Bayramı Etkinliği”ne Okul Müdürü Saim Yıldız, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve yakınları katılırken minik öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ilgiyle izlendi. 1.Sınıf öğrencileri okuma bayramı etkinliğinde programa gelen konuklara ezberledikleri şiirleri okurken söyledikleri şarkılarla da salonda bulunan konukları coşturmayı başardılar. Sahnede devleşen minik öğrenciler; halk oyunları, dans ve tiyatro gösterileriyle devam eden “Okuma Bayramı Etkinliği” finalinde ise öğrenciler hep birlikte resim çekme mutluluğunu yaşadılar. Özel Bafra AK Okulları; konukların ve öğrenci velilerinin heyecanla izlediği güzel bir etkinliğe daha imza atmış oldu.

Özel Bafra AK Okulları Velileri, programın gerçekleşmesinde büyük emek harcayan öğretmen ve personele teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.