bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özel Bafra AK Okulları Ailesi İftarda Buluştu

EĞİTİM

Özel Bafra AK Okulları; öğretmenleri ve personeliyle Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlenen iftar sofrasında buluştu.

BAFRA HABER - Özel Bafra AK Okulları; öğretmenleri ve personeliyle Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlenen iftar sofrasında buluştu.

Özel Bafra AK Okulları bu yıl ilkini gerçekleştirdiği iftar yemeği programında okul öğretmenleri ve personeli ve aileleriyle bir arada oldu. Özel Bafra AK Okulları kurucu ortaklarının da hazır bulunduğu iftar programı sayesinde okul personelinin aileleriyle birlikte önemli bir etkinliğe daha imza atmış oldu. İftar yemeğinin ardından havuz başında demlenen semaver çayı ikramıyla personel, öğretmen ve aileleriyle güzel bir akşam geçiren Özel Bafra AK Okulları ailesi; iftar programlarını her yıl geleneksel hale getirmeyi kararlaştırdı. Kurulduğu ilk senesinde TEOG’da büyük bir başarıya imza atan Özal Bafra AK Okulları; bundan sonra da Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokul olarak Bafra ve çevre ilçe halkına hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.