bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Öğretmen Çantam Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

EĞİTİM

Samsun’da görev yapan okul öncesi ve ilkokul öğretmenlerine yönelik "Sınıf İçinde Etkili Davranış Yönetim Stratejileri ve Yenilikçi Uygulama Modelleri" konulu seminer ve proje tanıtımı yapıldı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Öğretmen Çantam" projesi kapsamında Samsun’da görev yapan okul öncesi ve ilkokul öğretmenlerine yönelik "Sınıf İçinde Etkili Davranış Yönetim Stratejileri ve Yenilikçi Uygulama Modelleri" konulu seminer ve proje tanıtımı yapıldı.

Açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar'ın yaptığı toplantıda Öğretmen Çantam projesinin internet sayfası tanıtımı gerçekleştirildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Muhammed Kara'nın "Eğitimde Materyal Kullanımının Önemi ve Bilişim Etiği" ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Aslan "Sınıf İçinde Etkili Davranış Yönetim Stratejileri ve Yenilikçi Uygulama Modelleri" semineri verdi. İki grup halinde 400 öğretmenimizin katıldığı program, içerik hazırlama ekibine belge takdimi ile sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.