bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Öğrenciler Kurumlarda Uygulamalı Ders Yapıyor

EĞİTİM

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencileri Öğretmenleri Hasan BAYSAL yönetiminde Bölümleri ile ilgili uygulamalı alan derslerini ilgili kurumlara giderek öğreniyor.

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencileri Öğretmenleri Hasan BAYSAL yönetiminde Bölümleri ile ilgili uygulamalı alan derslerini ilgili kurumlara giderek öğreniyor.

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencileri ilçemiz PTT müdürlüğünü ziyaret ederek "Teorikten pratiğe ticari hayatin içindeyiz" projesi kapsamında İlçe PTT Müdürü Bahattin KARACA'dan Lojistik ve bankacılık sektörü kuruluşu PTT işleyiş sistemi hakkında bilgiler aldılar.

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencileri "Teorikten pratiğe ticari hayatin içindeyiz" projesi kapsamında Temel muhasebe derslerinin SGK işlemleri modülünü Alaçam SGK Şubemizde uygulamalı olarak işlendiler. Alaçam SGK müdürü Nail KASAP' öğrencilere ders konularıyla ilgili bilgiler verdi.

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencileri "Teorikten pratiğe ticari hayatin içindeyiz" projesi kapsamında Temel muhasebe dersinin meslek odaları işlemleri modülünü Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinde uygulamalı olarak işlendi. Burada görevli memurlar yaptıkları işlemler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencileri "Teorikten pratiğe ticari hayatin içindeyiz" projesi kapsamında Temel muhasebe dersinin Belediye işlemleri modülü Alaçam belediyesinde uygulamalı olarak işlendi.

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencileri "Teorikten pratiğe ticari hayatin içindeyiz" projesi kapsamında Temel muhasebe dersinin Maliye işlemleri modülünü Alaçam Mal Müdürlüğünde uygulamalı olarak işlendi. Alaçam Malmüdürü Hüseyin ŞİMŞEK tarafından öğrencilere bilgiler verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.