bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Müstecep İlk ve Ortaokulu'na Kütüphane Kuruldu

EĞİTİM

Bafra Kaymakamlığının başlatmış olduğu Kütüphanesi olmayan köy okullarını kütüphaneleştirme Projesine Bafra Atatürk Anadolu Lisesinden büyük destek geldi.

Bafra Kaymakamlığının başlatmış olduğu Kütüphanesi olmayan köy okullarını kütüphaneleştirme Projesine Bafra Atatürk Anadolu Lisesinden büyük destek geldi.

 

Bafra Kaymakamı Ali KATIRCI ve eşi Hacer KATIRCI’ nın başlatmış olduğu Proje kapsamında Bafra Atatürk Anadolu Lisesi yönetimi,öğretmenleri ve öğrencilerinden Merve GEL ve Hilal ŞENER’ in öncülüğünde toplanan 1801 kitap, Projeksiyon Makinasi, Kırtasiye malzemeleri Müstecep İlkokulu-Ortaokulunda yapılan törenle teslim edildi.

 

Törene Bafra Kaymakamı Ali KATIRCI ve eşi Hacer KATIRCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray BAŞ, Öğretmenevi Müdür Nevriz SEKMEN, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın GENCEL,Müdür Başyardımcısı Mehmet DURSUN, Müdür Yardımcısı Süleyman ALTUNBAŞ, Müstecep Köyü Muhtarı, Okul Alie Birliği başkanı ile çok sayıda veli katıldı.

 

Kaymakam Ali KATIRCI ve eşi Hacer KATIRCI, yapılan bağış ve yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere tek tek teşekkür ettiler.

 

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, yapmış olduğu 1801 kitap bağışı ile, şu ana kadar adı geçen Proje kapsamında Kütüphaneleştirilen 12 ilköğretim okulu arasında en fazla kitap bağışına ulaşılan sayı olma özelliğini de ele geçirmiş oldu.

 

Açılış töreninden sonra Kaymakam ve eşi sınıflarda öğrencilere birer adet için kitap dağıttı. Okul personeli ile öğrenciler Kaymakam ve okul müdürlüğüne teşekkür etti.Günün anısına Müstecep İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğü tarafından Bafra Kaymakamı Ali KATIRCI, eşi Hacer KATIRCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU ile Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın GENCEL’ e Teşekkür Plaketi takdim ettiler.Tören okul önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.