bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mustafa Erdin İlk ve Ortaokulu’ndan Yılsonu Sergisi

EĞİTİM

Bafra ilçesi Mustafa Erdin ilk- Ortaokulu görsel sanatlar ve teknoloji ve tasarım sergisi düzenlendi.

Bafra ilçesi Mustafa Erdin ilk- Ortaokulu görsel sanatlar ve teknoloji ve tasarım sergisi düzenlendi.

Mustafa Erdin ilk-Ortaokulu Görsel sanatlar ve Teknoloji ve Tasarım sergisi Bafra Kaymakamı Sayı Ali Fuat TÜRKEL İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şube Müdürü Celal Karadeli, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Ortaokul öğrencilerinin yıl boyunca yapmış olduğu emeklerin sergilendiği çalışmalar ve projeler göz doldurdu.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren okul Müdürü Hamdi Yıldız; “2017 -2018 eğitim öğretim yılı süresince Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde öğrencilerimizin yapmış oldukları etkinlikler sergisi bugün sayın Kaymakamımızın ve protokolün katılımı ile siz değerli basınımızın ve misafirlerimizin görüşüne sunulmuştur. Özellikle 8. Sınıf öğrencilerimiz ders öğretmenlerimizin rehberliğinde atölye duvarlarını boyayarak sınıfları ilgi çekici hale getirdiler. Görsel sanatlarda tezhip, minyatür, röprodüksiyon, eva, üç boyutlu ve mozaik çalışmaları Teknoloji Tasarımda ise Düzen Kurgu Yapım kuşaklarında öğrencilerin hazırlamış olduğu projeler sergilendi” dedi.

Sınıfların boyanmasında maddi katkı sağlayan Aziz Nacak beye plaketi Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel tarafından takdim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.