bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mucit Beyinler; Özel Bafra AK Okullarında

EĞİTİM

Zekâ ve Akıl Oyunları Eğitmeni Esra Işık tarafından Özel Bafra AK Okulları konferans salonunda seminer programı düzenlendi.

Zekâ ve Akıl Oyunları Eğitmeni Esra Işık tarafından Özel Bafra AK Okulları konferans salonunda seminer programı düzenlendi.

Mucit Beyinler Akademisi Yetkilisi Esra Işık yaptığı açıklamada; “Sevgili Anne ve Babalar; Çocuklarımız en büyük hazinemizdir. Onların iyi bir eğitim almaları, hayatta başarılı olması ise bizim tek hedefimizdir” ifadelerini kullandı.

Esra Işık Özel Bafra AK Okullarında yaptığı konuşmada; “Ağaç yaş iken eğilir ”demiş atalarımız. Çocuklarımız uyaranlara daha açıktır. Bu nedenle gelişim daha hızlı olmaktadır. Zekâ gelişiminin büyük bir kısmı ilkokul döneminde tamamlanır. Bu dönemde çocuklarımızı zekâ geliştiren uyaranlarla eğitmeliyiz. Akıl oyunları çocuklarımıza, çabuk karar verme, sonraki aşamalarda düşünme ve öngörme, olasılıkları hesaplama mantığını etkin ve yetkin bir şekilde kullanma, planlı hareket etme, hızlı ve doğru karar vermeyi öğretir. Dikkat ve konsantrasyonu arttırır. Çocuklarımız akıl oyunlarında bir şeyler öğrendikçe zekâsını bilgi ve becerisini etkin kullanarak başarılı oldukça kendine güveni artar. Çocuklarımızı başarıya götüren bu yol da çocuklarımız için “Mucit Beyinler ve Zekâ Oyunları” okulumuzda uygulanmaya başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Özel Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız yaptığı açıklamada; “Dersler öncesinde Zekâ ve Akıl Oyunları Eğitmeni Esra Işık tarafından okulumuz konferans salonunda seminer programı düzenlendi. Seminer sonunda velilerimiz ve öğrencilerimiz oyunlarla tanıştılar. Kısa süreli oyunlar oynadılar. Velilerimizde öğrencilerimizde çok keyif aldılar. Okulumuzda, uygun zamanlarda bu oyunları öğrencilerimize öğreterek Analitik Düşünme becerilerini kazanmalarına yardımcı olacak uzmanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.