bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Minik Öğrencilerden Milli Eğitim Müdürü’ne Şiirli Kutlama

EĞİTİM

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Bafra Kızılırmak İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunları makamında ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Bafra Kızılırmak İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunları makamında ziyaret etti.

 

24 Kasım’ın pazar gününe denk gelmesi nedeni ile bugünden İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret eden öğrenciler çiçek sundular.

 

Bafra Kızılırmak İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ülker Karataş ile ziyaret ettikleri İlçe Mili Eğitim Mehmet Uzunlar’a en güzel hediyeyi şiir armağan ederek verdiler.

 

3/C Sınıfı Başkanı Naz Söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürüne doğru dönerek,’’İlk başta siz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz nezdinde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Sizlere bir şiir okumak istiyorum.’’dedi.

 

Söyleyen,’’Ali Başak’ın yazdığı Öğretmenim şiiri okuduğunda odada duygusal anlar yaşandı.

 

ÖĞRETMENİM,

Ben bir gülüm, sen bahçıvan;

Çok açarsam eser sensin,

Mis kokarsam hüner sensin.

Ama bir de soluversem,

Günah senin, günah senin Öğretmenim...

 

Ben bir öğrenci sen öğretmen...

Başarırsam hüner senin,

Kazanırsam zafer senin,

Ama birde kaybedersem,

Yok diyecek başka sözüm,

Yorum senin, yorum senin Öğretmenim.’’dedi.

 

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar ise,’’Bana çiçek getirmenize gerek yoktu. Sizler hepiniz birer çiçeksiniz.

 

Bu duygulu şiir için öğrencimiz Naz Söyleyen’i,arkadaşlarını ve öğretmenini tebrik ederim.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.