bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Milli İrade İHO Öğrencilerinden Kahraman Ordumuza Manevi Destek

EĞİTİM

Bafra ilçesinde Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri ve Velileri kahraman ordumuza destek amacıyla 1001 Fetih Süresi okuyacaklardı 2924 Fetih Suresi okudular.

Bafra ilçesinde Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri ve Velileri kahraman ordumuza destek amacıyla 1001 Fetih Süresi okuyacaklardı 2924 Fetih Suresi okudular.

Bafra ilçesinde Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu kahraman ordumuza manevi destek amacıyla okunan 1001 Fetih Suresinin dua programını yaptık. Kaşıkçı İyigün Camiinde cuma namazı öncesi yapılan program öğrencilerimizin Yasin Suresini ve Fetih Suresini okumalarıyla başladı. Öğrencilerimiz ilahiler de okudular. Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar dua yaptı. Namaz çıkışı cemaate lokum ve gül suyu ikram edildi.

Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol Bozdemir yaptığı açıklamada; “Milli İrade Imam Hatip Ortaokulu olarak kahraman ordumuza manevi destek amacıyla okunan 1001 Fetih Suresinin dua programını yaptık. Kaşıkçı İyigün camiinde cuma namazı öncesi yapılan program öğrencilerimizin Yasin Suresini ve Fetih Suresini okumalarıyla başladı. Öğrencilerimiz ilahiler de okudular. İlçe Müftümüz Sayın Necmettin Kayar duayı yaptı. Namaz çıkışı cemaate lokum ve gül suyu ikramımız oldu. Katkı ve katılımları için İlçe Müftümüze, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Yüksel Aydin ve Zekeriya Akbağ’a teşekkür ederim. 1001 Fetih Süresi demiştik ama velilerimiz 2924 Fetih Suresi okudular, Allah hepsinden razı olsun. Allah mehmetçiğimizin her daim yar ve yardımcısı olsun SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH'TAN insaallah” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen dua programına Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yüksel Aydın ve Zekeriya Akbağ, Veliler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.