bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Milli Eğitim’den Öğrencilere ve Velilere Büyük Hizmet

EĞİTİM

Bafra’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Ortak Sınav Tercih Danışmanlık ve Üniversite Tercih Danışmanlık Merkezleri” kurularak öğrencilere ve velilere kolaylık sağlandı.

BAFRA HABER - Bafra’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Ortak Sınav Tercih Danışmanlık ve Üniversite Tercih Danışmanlık Merkezleri” kurularak öğrencilere ve velilere kolaylık sağlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlçemizde 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı sonu itibariyle 1983 öğrencimiz 8. Sınıftan ve 1835 öğrencimiz 12. Sınıftan mezun olmuş durumdadır.

TEOG ve YGS-LYS için Müdürlüğümüz tarafından danışma merkezleri kuruldu. Tercih süresince hizmet verecek olan danışma merkezleri, alanında uzman öğretmenlerin rehberliğinde öğrencilerin geleceklerine yön verirken daha başarılı seçimler yapmalarını sağlamak ve gerekli desteği vermek için öğrencilerimizin kendi okullarının dışında aşağıda belirlediğimiz noktalarda da tercih rehberliği yapılacaktır. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize doğru tercih konusunda danışmanlık yapacaktır.

Öğrenci ve velilerimizi tercih danışmanlık noktalarına bekleriz.

14-24 Temmuz 2017 tarihleri arasında tercih danışmanlığı yapılacak olan Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Tercih Merkezlerinde,

 Ortak Sınav Tercih Danışmanlık Merkezleri

Çelikpark Alış Veriş Merkezi Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu

18-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirme Tercih Merkezlerinde görev yapacak.

Üniversite Tercih Danışmanlık Merkezleri

Çelikpark Alış Veriş Merkezi Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Altınkaya Anadolu Lisesi Kızılırmak Anadolu Lisesi Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.