bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Milletvekili Köktaş’tan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

EĞİTİM

SAMSUN HABER - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

SAMSUN HABER - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi; "Geleceğimizin teminatı kıymetli öğrencilerimizin yaz tatilinin bitmesiyle okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın heyecanını coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Öğrencilerimizin okul öncesinden, üniversiteye kadar çağın gereklerine uygun eğitim almaları, teknolojik imkânları en yüksek seviyede kullanmaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için, hükümetlerimiz döneminde en büyük bütçeyi eğitime ayırarak, büyük eğitim atılımları gerçekleştirildi.

Hatırlayın okullar açılacağı zaman bu yıl hangi kitap olacak, kitapları nasıl alacağız endişesi vardı. İktidarımız döneminde bu endişeyi de ortadan kaldırdık. Çocuklarımız okullarına gittiklerinde kitaplarını masalarının üstlerinde buluyorlar.

Bu anlamda Büyük Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi biçimde hazırlamakta emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu vesile ile bir kez daha öğretmenlerimize, çocuklarımızın yetiştirilmesindeki büyük fedakârlıkları, emekleri, çabaları ve gönüllerinden gelen sevgi için teşekkür ediyorum.

Onların bu özverili çalışmaları daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir gelecek için en büyük güvencemizdir.

Bu düşünceyle 2017-2018 eğitim öğretim yılının, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.