bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Lösemili Çocuklarımıza Bafra RAM Personelinden Mesaj Var

EĞİTİM

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında kurum içi farkındalık etkinliği düzenledi.

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında kurum içi farkındalık etkinliği düzenledi.

Ülkemizde Lösemi hastalığına yönelik farkındalığı arttırmak ve toplumsal duyarlılığı harekete geçirmek için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda yürütülen farkındalık çalışmalarına Bafra RAM’da kurum personeli ile birlikte bez tuval üzerine el baskıları yaparak katkı sağladı.

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü İlker KARAKAYA, tüm kanser türlerinin çocuklar ve bireyler için ciddi bir hastalık olduğu ve zorlu bir tedavi süreci gerektirdiğini belirtti. Özellikle lösemi hastalığının çocuklar üzerindeki yaygın etkisinin toplumun her kesimi tarafından önemsenmesi gereken bir konu olduğu, lösemi tanısı konulan çocukların zorlu tedavi süreçlerine moral ve destek olmak için herkesin azda olsa katkı sağlamasının çocukların iyileşme süreçlerine olumlu katkı sağladığını dile getirdi.

İlker KARAKAYA, Bafra RAM ailesi olarak Lösemili Çocuklar Haftası için oluşturdukları renkli eller tablosuna katılım sağlayan tüm personele teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.