bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Londra'dan Karaaba İlk /Ortaokulu’na Okul Kıyafeti

EĞİTİM

Londra'da yaşanan Yakakentli Barbaros İnan Karaaba İlk /Ortaokulu’nun bütün öğrencilerine Pantolon + iki tişört + hırka hediye etti.

Londra'da yaşanan Yakakentli Barbaros İnan Karaaba İlk /Ortaokulu’nun bütün öğrencilerine Pantolon + iki tişört + hırka hediye etti.

Londra da işini kuran ve fırsat buldukça Yakakent e gelen Barbaros İnan 'Yıllarca hayalini kurduğum bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çocukların mutluluğu beni bir kat daha mutlu etti. Gelecekte de yeni yardımlar yapmak için şimdiden hayaller kurmaya başladım. Bizi Karaaba Ortaokulumuza yönlendiren arkadaşlarıma, okulumuz idarecileri ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum, dedi.

Okul müdürü Servet Altuntaş yaptığı konuşmada' Barbaros İnan Beye ve babaları Ahmet İnan Beye bu güzel ve anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. İnanıyorum ki bu davranışınız okulumuzun başarı ivmesini artıracaktır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına Barbaros Beye tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Ardından Barbaros İnan ve babaları Ahmet İnan’a günün anısına Okul Müdürü Servet Altuntaş tarafından hediye takdim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.