bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kızılırmak İlkokulu Öğrencilerine Lokma Dökümü

EĞİTİM

Bafra Kızılırmak İlkokulu “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi kapsamında lokma dökümü ve öğrencilere ikramı gerçekleştirildi.

Bafra Kızılırmak İlkokulu Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü tarafından sosyal sorumluluk ve yardımlaşma duygusunu geliştirmeyi amaçlayan “Temiz Okul Temiz Sınıf Temiz Hamur” temalı “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi kapsamında lokma dökümü ve öğrencilere ikramı gerçekleştirildi.

Etkinliğe Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, İstanbul Genç İşadamları Başkanı Emre ŞEN ve İş insanı Ahmet KOCABAŞ katılarak öğrencilere lokma ikramında bulundular.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU okullarımızda yapılan sosyal etkinlik ve toplum hizmeti çalışmalarıyla birlik ve beraberliklerinin arttığını, yardımlaşma duygularının geliştiğini belirtti.

Okul Müdürü Arif ŞAHİN öğrencilerimizin “Temiz Okul Temiz Sınıf Temiz Hamur” temalı “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi ile hamurun nasıl yoğrulduğunu, lokmanın nasıl döküldüğünü görerek tatlılarını yediklerini belirterek lokma dökümüne sponsor olan değerli öğretmenimiz Nilüfer AYYILDIZ ve pilot Nagihan Karaman’a teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.