bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gönüllü Gençler Hem Eğlendi Hem De Eğlendirdi

EĞİTİM

Alaçam Gençlik Merkezi Gönüllüleri Resai Aydın İlkokulu öğrencilerini eğlendirirken kendileri de doyasıya eğlendi.

Alaçam Gençlik Merkezi Gönüllüleri Resai Aydın İlkokulu öğrencilerini eğlendirirken kendileri de doyasıya eğlendi.

Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan; Gönüllü Gençlik Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte Resai Aydın İlkokulu'nda minikleri mutlu etmek, yüzlerini güldürmek için güzel bir faaliyet gerçekleştirdik.

Gençlik Lideri, Uzman, Antrenör, Gönüllü Gençlik Liderleri, eğitmen ve gönüllü gençleri ile birlikte Alaçam Resai Aydın İlkokulu öğrencilerine yönelik geleneksel çocuk oyunları, zeka oyunları, dart gibi çeşitli sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirdik.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan; "Gençlerimizin iyi bir eğitim almaları, onların en donanımlı bir şekilde hayata hazırlanmaları için göreve geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Yaptığımız projelerin çoğu çocuk ve gençlerimizin ruhsal ve fiziksel gelişimini sağlayacak türden çalışmalardır. Biz bunları daha da arttıracağız. Bugün burada yapmış olduğumuz ekinlikte gördüm ki minikler mutlu oldu mu bizlerde mutlu oluyoruz. Rasai Aydın İlkokulu Müdürü Ayhan Dodur’beye ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum".

"Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında ki faaliyetlerimize devam ediyoruz. Çocuklarımızın doyasıya eğlendiklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Faaliyetlerimizin içerisinde yüz boyama, halat çekme, eğitsel oyunlar ve çeşitli sportif etkinliklerde var. Bu oyunları çocuklarla birlikte oynayarak güzel vakit geçiriyoruz. Amacımız Gençlik Merkezimize gelemeyen öğrencilerimize bu proje sayesinde ulaşıp etkinlik yapmaktır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.