bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eğitimci Abdulkadir Aygün’e Veda Yemeği

EĞİTİM

Bafra ilçesi Kolay Anadolu Lisesi Müdürü Abdulkadir AYGÜN´e; emekliliğe ayrılması dolayısıyla, bir veda yemeği gerçekleştirildi.

Bafra ilçesi Kolay Anadolu Lisesi Müdürü Abdulkadir AYGÜN´e; emekliliğe ayrılması dolayısıyla, bir veda yemeği gerçekleştirildi.

Kolay Anadolu Lisesi'nde, uzun yıllar Okul Müdürü olarak hizmet eden, Okul Müdürü Abdulkadir AYGÜN için, okul öğretmenleri; ahde vefa örneği gösterip bir veda yemeği düzenlediler.

Yemeğe Abdulkadir AYGÜN' ün Türkçe Öğretmeni olan eşi de katıldı. Daha önce Bafra Lisesi'nde de Müdür olarak görev yapan Abdulkadir Aygün; başarılı bir eğitimci olmasını yanısıra, özelikle spor sevgisi ve aktif katılımlarıyla çevresinde sevilen bir Müdür idi.

Aygün, Bafra ilçesinde düzenlenen voleybol ve futbol turnuvalarındaki oyunculuk yetenek ve başarılarıyla da görev yaptığı okullardaki mesai arkadaşı olan öğretmenlerle de uyumlu ve örnek bir eğitimci profili çizdi.

Bir işyerinde gerçekleşen Veda Yemeği' ne; kendi ve diğer okulların müdür, idareci ve öğretmenler de katılarak Müdür Abdulkadir Aygün'ü bu anlamlı gününde yalnız bırakmadılar.

Abdulkadir Aygün' ün yaptığı konuşmada ise duygu dolu anlar yaşandı. Arkadaşları "Okul Müdürü'müze emeklilik yaşamı boyunca sağlıklı başarılı bir ömür dileriz" temennisinde bulundular.

Aygün' e yapmış olduğu hizmetleri dolayısıyla bir hizmet teşekkür plaketi de takdim edildi.

Haber : Oktay Zerrin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.