bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dart Şampiyonluğu'nda Gelenek Yine Bozulmadı

EĞİTİM

Samsun’da düzenlenen Okullar Arası, Gençler Dart İl Birinciliği Yarışmalarında Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek takımı tüm rakiplerini yenerek, yenilgisiz ( namağlup) Şampiyon oldu.

Samsun’da düzenlenen Okullar Arası, Gençler Dart İl Birinciliği Yarışmalarında Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek takımı tüm rakiplerini yenerek, yenilgisiz ( namağlup) Şampiyon oldu.

Bu sonuçla, Mayıs ayı içerisinde Sinop ilinde yapılacak olan Dart Gurup Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmiştir.

Bu başarının elde edilmesinde, maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI’nın payı büyük olmuştur.

Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Dart Antrenörü Sahabeetin Demir şunları söyledi: “ Sayın Milletvekilimiz Orhan KIRCALI beye, şampiyonanın kusursuz gerçekleşmesinde emeği olan İl Temsilciliği’mize, tüm imkânlarını seferber eden hakiki spor adamı, Spor İl Müdürü’müz Ahmet Karayılmaz’a, okulun tüm imkânlarını bizlere açan Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü’müz Vedat Demir’ e, her şeyi organize eden ve her daim ve her konuda yanımızda olan can kardeşimiz, okul Beden Eğitimi Öğretmeni Kaan Aydoğdu’ya, geceli - gündüzlü ekibiyle fedakârca çalışan İl Temsilcimiz Ramazan Çoban’ a, her şeyimizle bire bir ilgilenen ve destek veren sporcu ailelerimize, her gün aralıksız fedakârca bu başarıya ulaşmak için sabırla çalışan Dartçılarımıza ve her zaman kendisiyle her bakımdan gurur duyduğumuz Bafra, Samsun ve Karadeniz Bölgesi’nin çalışan dart’çılarımıza ve elbette ki, her zaman kendisiyle her bakımdan gurur duyduğum, Bafra, Samsun ve Karadeniz Bölgesi’nin çalışkan ve başarılı Dart Antrenörü ve oğlum Rauf Can Demir’ e sonsuz teşekkürler eder, kutlarım. İyi ki varsınız. “

 Oktay ZERRİN- Bafra

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.