bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Büyükşehir Personeli'ne 'Stratejik' Eğitim

EĞİTİM

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Samsun Belediyeler Birliği'nin, 2020-2024 Stratejik Planı'nın hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlediği Stratejik Planlama ve Performans Programı'na katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Samsun Belediyeler Birliği'nin, 2020-2024 Stratejik Planı'nın hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlediği Stratejik Planlama ve Performans Programı'na katıldı. Soğuk, "Samsun, 2023 hedeflerine hazır" dedi.

Samsun Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Stratejik Planlama ve Performans Programı, Atakum İlçesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde başladı. 2 gün sürecek ve 2020-2024 Stratejik Plan'ın hazırlanmasına destek sağlayacak seminerin açılış programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, "Bizden sonraki nesillere yaşanılabilir şehir bırakmak için bu planlamayı çok önemsiyoruz” dedi.

İYİ BİR YÖNETİM ARACI VE ANAHTARI

Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'nin 2023 hedeflerine hazır olduklarını belirten Soğuk, “Gelecek Türkiye’sinde Samsun Büyükşehir Belediyesi yine referans ve örnek bir şehircilik uygulayacaktır. Bu bakımdan bugün belediyemize yönelik yapılan Stratejik Planlama ve Performans Programı eğitimini çok önemsiyoruz. Çünkü stratejik plan, kamu idaresi açısından son derece faydalı olmaktadır. Stratejik plan aynı zaman, bir iyi yönetim aracı ve anahtarıdır. Stratejik yönetim, bir kurumun ne yaptığını, varlık nedenini ve gelecekte ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyan bir yönetim şeklidir" diye konuştu.

'SAMSUN'UN GELECEĞİ İÇİN DOĞRU ADIM'

Nihat Soğuk ayrıca, "Amacımız halka ulaşan hizmetletimizin planlı ve doğru olarak uygulanması ve şehrimizin geleceğine doğru adımlarla karar verecek stratejik planlarımızı ortaya koymaktır. Başta Belediyeler Birliği olmak üzere programın hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Belediyenin her biriminden personelin katıldığı eğitim programı Maliye Bakanlığı Denetim Elemanı Eğitimci Hamdi Gülşen'in sunumuyla devam etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.