bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bu Okulda Başarıya Ödül Var

EĞİTİM

Alaçam Atatürk Ortaokulu LGS’de başarılı olan Fen Lisesine ve Sosyal Bilimler Lisesine girmeye hak kazanan öğrencileri bisikletle ödüllendirildi.

Alaçam Atatürk Ortaokulu LGS’de başarılı olan Fen Lisesine ve Sosyal Bilimler Lisesine girmeye hak kazanan öğrencileri bisikletle ödüllendirildi.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat Karagöl, Atatürk Ortaokulu Müdürü İbrahim Şenel, Okul Öğretmenleri ve öğrencilerin katılımıyla bir tören düzenlendi.

Okul Müdürü İbrahim Şenel yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızın eğitimi için gösterdiğimiz hassasiyetin, sınavlarda alınan başarılı sonuçlarla da kendini gösterdiğini görüyoruz. Atatürk Ortaokulu olarak eğitim başarısını daha üst noktalara gelmesi için öğretmen arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizin bu başarında emeği geçen öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim hayatında da aynı azimle ve aynı kararlılıkla çalışarak yeni başarılara imza atacaklarına yütekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

LGS sınavında başarılı olan öğrencileri tebrik eden Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat Karagöl; "Birçok nitelikli liseye öğrenci gönderen Atatürk Ortaokulu 2022 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 7 öğrencinin LGS’yi kazanmasıyla yine büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizden 4’ü Fen Lisesi’ni ve 3’ü de Sosyal Bilimler Lisesini kazandı” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Karagöl konuşmasında; “Bu başarının elde edilmesinde tüm imkânlarını seferber eden başta okul idaresi olmak üzere özverili bir şekilde çalışan tüm öğretmenlerimize, velilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza ve en önemlisi başarıyı ve övgüyü sonuna kadar hak eden değerli yavrularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.