bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafralı Öğrenciler Staj İçin Almanya’ya Gidiyor

EĞİTİM

BAFRA HABER - Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi’nin 6 öğrencisi ve 2 öğretmeni staj amacıyla Almanya’ya gidecek.

BAFRA HABER - Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi’nin 6 öğrencisi ve 2 öğretmeni staj amacıyla Almanya’ya gidecek.

2016 teklif çağrısı döneminde Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan 2016-1-TR01- KA102-25394 numaralı “Yazılım Temelli Cihazlarla, Yeni Nesil Akıllı Araçlarda Arıza Tespiti, Bakımı ve Onarımı Mesleki Beceri Stajı” isimli Erasmus+ projesi desteklenmeye değer görüldü.

Proje kapsamında Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezinden 6 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmenimiz 04 - 19 Ekim 2017 tarihleri arasında Almanya-Berlin’de eğitim ve proje çalışmalarına katılacaklar.

PROGRAM

Seyahat başlangıcı, Oryantasyon Eğitimi, Eğitim faliyetleri, İşgüvenliği ve Sağlığı konusunda eğitim. Tarihi Sosyal ve Kültürel yerler için Gezi Diagnostik cihazları ve amaçları Hata kontrolleri Diagnostik cihazların bağlantı şekilleri ve fonksiyonları Motor yağlama ve soğutma sistemleri, Direksiyon sisteminin diagnostiği, Araçlardaki Elektrik sistemlerinin diagnostigi, Katılımcıların Staj faaliyetleri için yerleştirilmesi Temel araç hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, Onarım ve arıza bulma işlemleri Süspansiyon işlemlerinin bakımı ve onarımı, Yakıt sisteminin bakımı ve onarımı, Yolcu güvenlik sisteminin diagnostiği ve tamiri, Motor Soğutma ve Egzos sistemlerinin kontrolü ve onarımı Katılımcılar için yerleştirme değerlendirmesi Çalışmaların değerlendirme toplantısı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.