bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra'da Yapılan TUDEM Sınavı'na Yoğun İlgi

EĞİTİM

Bafra Koleji ve Tudem Yayınları Bafra Temsilciliği işbirliği ile Yapılan Türkiye Geneli Yönlendirme Sınavına Katılım yoğun oldu.

 Bafra Koleji ve Tudem Yayınları Bafra Temsilciliği işbirliği ile Yapılan Türkiye Geneli Yönlendirme Sınavına Katılım yoğun oldu.

İlk oturum 3. Ve 4. Sınıf seviyesinde saat:10.00`da başladı. 90 dakika sürdü. Katılımcıların küçük olmasından dolayı öğrenciler sınava velileriyle birlikte geldiler. Oldukça heyecanlı olan 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri sınavın bitmesinden sonra derin bir nefes aldılar. Öğleden sonraki oturum ise saat:14.00`te 5.6.7 ve 8. Sınıflar arasında oldu. Sınav 120 dakika sürdü.

Özel Bafra İlkokul ve Ortaokul Müdürü Cafer Koç; “Tudem`in yapmış olduğu sınavlar Türkiye’de sayılı yayınlar içerisindedir. Veliler artık bu sınavlara göre öğrencilerini yönlendirmekte ve çocuklarının geleceklerini hazırlamaktadır. TUDEM`in yapmış olduğu sınavlarda Öğrencisinde bilgi eksikliği hissedenler gerekli tedbirleri almaktadır. Bafra Koleji ve TUDEM işbirliği ile yapılan bu sınav bu yüzden yönlendirme sınavı olarak adlandırılmaktadır. Sınava katılım gösteren herkese başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.