bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Gelenek Bozulmadı

EĞİTİM

2021 Yılı LGS Bafra İlçe Birincisi 481.5511 puan ve %0,15’lik yüzdelik dilim ile Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Begüm Bostancı oldu.

2021 Yılı LGS Bafra İlçe Birincisi 481.5511 puan ve %0,15’lik yüzdelik dilim ile Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Begüm Bostancı oldu.

Geçen sene olduğu gibi bu yılda Başarı ve Kalitenin adresi yine Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

Bafra’da İlk 10’da 5 Öğrencimiz.

1- Begüm BOSTANCI – Bafra 1.si

2- Mehmet Akif DÜŞÜNCELİ – Bafra 5.si

3- Vuslat ORAL- Bafra 7.si

4- Enes Faruk SAKA –Bafra 9.su

5- Hasan OCAK – Bafra 10.su

Cumhuriyet Ortaokulu Yönetiminden yapılan açıklamada; “Yine tercih etmeleri durumunda Fen Lisesi - Proje Liseleri ve Sosyal Bilimler liselerini kazanabilecek 33 öğrencimizi ve diğer tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bu başarıda emeği geçen başta tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder hepsini tebrik ederiz. Mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (1)

Ali Rıza Bostancı 3 Yıl Önce

Tüm öğrencilerimiz velilerini ve emeği geçen tüm hocalarımızı ayırt etmeksizin tek tek tebrik ediyorum. Kızımın arkadaşlarının ne kadar emek verdiklerini en yakından bilen biri olarak. Velilerimizde ayrı bir sınav maratonu yaşadı , yaşadık. Ev yaşantımızı ona göre uyarladık. Fedakarlıklarda bulunduk. (En çok kızım ve annesi ve eminim diğer anneler)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.