bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Engelli Memur Alım Sınavı'na Hazırlık Kursu

EĞİTİM

Bafra Görme Engelliler Derneği; bir projeyi daha başarıyla sonuçlandırdı.

Bafra Görme Engelliler Derneği; bir projeyi daha başarıyla sonuçlandırdı.

2020 yılı; Engelli Memur Alım Sınavı'na Hazırlık Kursu' nu; bir yıl içerisinde, üç defa tekrarlayan Bafra Görme Engelliler Derneği, engel türü ayırmaksızın; Bafra' da bulunan görme, işitme, zihinsel, ortopedik bir kronik rahatsızlığı olan, tüm engel türlerine yönelik, tüm engelli kardeşlerimize kurs verdi.

60 adet kurs yeriyle; üst üste, bir yıl içerisinde üç defa kurs veren Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan şunları söyledi : “Göreve başladığım günden itibaren; engel sınıfı ayırmaksızın, tüm kardeşlerimize hizmet vermeye çalışıyorum.

Bir yıl içerisinde; engel türü ne olursa olsun, tüm engelli kardeşlerimizi " 2020 Yılı Engelli Memur Alım Sınavı’na Hazırlık Kursu'na kaydettik.

Kendilerine; bir yıl içerisinde, üç kez kurs verdik. Kursiyerlerimizi sınava hazırladık. Bu süre içerisinde; kursiyerlerimizin her türlü sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Gençlik Merkezi işbirliği içerisinde tamamladık.

Böyle güzel bir hizmet vermenin; Bafra' da bu hizmeti yapan tek kurum olmanın, haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm engelli kardeşlerimize, sınavda başarılar dilerim. En son kurs 29 Haziran' da başlayıp, 5 Ekim' de bitti fakat biz bir yıl içerisinde, üç defa kurs yaptık.

Bu; sınava hazırlık kursuydu üçü de. İlk kursa 62 kişi katılırken; üçüncü kursa 58 kişi katıldı.

Bafra'da; engellileri sınava hazırlayan tek kurumuz. 2020 Engelli Memur Alım Sınavı, 15 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek olup, tüm engelli kardeşlerimize başarılar dileriz."

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.