bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Ayrıcalıklı Eğitim AK Okulları’nda

EĞİTİM

Bir sınıfta 2 öğretmen uygulamasıyla fark oluşturan Bafra AK Okulları; deneyimli eğitimci kadrosu ve sunduğu farklı metotlarla 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Bir sınıfta 2 öğretmen uygulamasıyla fark oluşturan Bafra AK Okulları; deneyimli eğitimci kadrosu ve sunduğu farklı metotlarla 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

İLKELERİMİZ

İddialı bir eğitimin gerektirdiği tüm imkânlara sahip olduklarını belirten Okul Müdürü Saim Yıldız Bafra AK Okulları olarak ayrıcalıklarını anlatırken şöyle dedi; “Dünyanın gelişen ve değişen yüzüne ayak uyduran, disiplin esaslı eğitim anlayışını öğrencilerimize benimsetmek. Yapılandırmacı ve öğrenci merkezli eğitim modelini uygulamak. Alanında uzman öğretmenlerle birlikte çalışmak. Eğitim ortamını, öğrencilerimizin ‘yaparak - yaşayarak öğrenme’sini gerçekleştirecek biçimde düzenlemek. Okul öncesi, İlkokul ve Ortaokulda; öğretimin içerik bakımından sistem bütünlüğünü gözetmek ve bunların sürekliliğini sağlamak. Öğrencilerimizi piyano, keman, gitar ve vurmalı çalgılar olmak üzere ilgi ve yeteneğini geliştirebileceği enstrümanlara yönlendirmek. Okulumuzdan mezun olan her öğrencimizin ana dili gibi İngilizce konuşabilmesini sağlamak. En az bir spor, sanat veya bilim dallarında kendini geliştirmesini sağlamak. Akademik olarak kazanım eksikliklerinin giderildiği ders programlarıyla pırıl pırıl bir nesil yetiştirmek”

TECRÜBELİ ÖĞRETMEN KADROSU

İyi bir eğitimcinin öğrenci üzerindeki etkisinin, öğrencinin başarısında büyük ölçüde olumlu değişim gerçekleştireceğini vurgulayan Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız; "Tecrübeli öğretmen kadromuzla, öğrencilerimize; yaşam boyu sürecek bir başarının yolunu açmayı hedefliyoruz. İlkeleri, hedefleri ve değerleri ile tercih edilen okullarından biri olma yolunda bizlerle birlikte özveri ile çalışan öğretmenlerimize, idari kadromuza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.