bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Akıl Ve Zekâ Oyunları Turnuvası Sona Erdi

EĞİTİM

Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen “Akıl ve Zeka Oyunları” turnuvası Bafra’da bulunan resmî/özel İlkokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen “Akıl ve Zeka Oyunları” turnuvası Bafra’da bulunan resmî/özel İlkokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen “Akıl ve Zeka Oyunları” turnuvası Bafra’da bulunan resmî/özel İlkokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Okullarda yapılan yarışmalardan okullarını temsil hakkı kazanan öğrencilerin katılımı ile yapılan turnuva büyük ilgi gördü. Bugün gerçekleştirilen finaller ile dereceye giren öğrencilere çeşiti ödüller verildi. Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası ödül töreninde konuşan Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU; turnuvayı düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Özellikle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ailesine teşekkürlerini ileten KATİPOĞLU, bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade etti.

Akıl ve Zeka Oyunları “Mangala” Turnuvasında; 

1. Nurefşan DURAK Bafra Mustafa Kemal İlkokulu

2.Berra ŞENER Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 

3.Oktay PEKCAN Bafra Kolay Neyzen Tevfik İlkokulu ; 

Akıl ve Zeka Oyunları “Hedef 5”Turnuvasında ;

1.Mete YAYLA Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 

2.Zeynep ARSLAN Bafra Mustafa Kemal İlkokulu 

3.Elif Yağmur AYDIN Bafra İsmet İnönü İlkokulu olmuştur.

Ödüller Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Erdinç ATEŞ tarafından takdim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.