bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da 100 Öğrenciye Kitap Hediye Edildi

EĞİTİM

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "100. Yıl Anısına 100 Öğrenciye Kitap Hediye Ediyoruz “ etkinliği ile 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde en çok kitap okuyan 100 öğrenciyi kitap hediye etti.

Okumak insanın gelişimini sağlayan önemli bir unsurdur. Kitap sayfalarının sıcaklığını hissetmek; kişilerin ayrı bir ufka yol açmalarına, ruh dünyalarını genişletmeleri sağlar. İşte bu yolda Samsun’da başlandığı günden itibaren büyük heyecan oluşturan “Samsun Okuma Vakti” projesi kitap okuma farkındalığının ortaya çıkmasında ve okuma oranlarının yükselmesine sunduğu katkı da üst düzeyde olmuştur. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de başladığı günden itibaren yaptığı farkındalık etkinlikleri ile “Samsun Okuma Vakti” Projesine hem destek verilmesini, hem de kitap okumanın gündem de kalmasını sağlamıştır.

Farkındalık etkinlikleri ile kitap okumayı gündemde tutan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü son olarak “100. Yıl Anısına 100 Öğrenciye Kitap Hediye Ediyoruz “ etkinliği ile 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde en çok kitap okuyan 100 öğrenciyi kitap hediye etti.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU; Bu etkinlik amaçlarının öğrencilerin kitap okuma heyecanını paylaşarak, en çok kitap okuyan öğrenciler ile bir araya gelmek olduğunu belirterek, ilçemizdeki kitap oranlarının yüksek olmasından memnun olduklarını ifade etti.

Programda okullardan alınan bilgi neticesinde tespiti yapılan ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeyindeki 100 öğrenciye kitap hediye edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.