bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu’ndan Projeler

EĞİTİM

Samsun’un Bafra İlçesi Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrencilerin gelişimi için yaptıkları projeler tanıtıldı.

Samsun’un Bafra İlçesi Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrencilerin gelişimi için yaptıkları projeler tanıtıldı.

Samsun’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Maarif Hareketleri kapsamında Nazmiye Demirel Ortaokulu’nda Fen Sokağı projesi okuma köşesinin açılışı Anadolu efsaneleri 15 temmuz 15 bayrak projelerinin açılışı yapıldı.

Projede, Okumadan, Anadolu Efsanelerine, Anadolu Efsanelerinden birçok proje yer alıyor. Proje açılışında konuşan, okul müdürü Zihni Öztürk, “Okulumuz da öğrencilerimizin başarılarının artması için çeşitli projeler yaptık, bu projelerin için de bizler için en anlamlısı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahati olan Anıt Kabir’de ki bayrak direğinde dalgalanan Bayrağın okulumuza armağan edilmesi. Bu proje de okulumuz matematik öğretmeni Selda Öğretmenin eseridir. 15 Temmuz, 15 Bayrak projesi kapsamında tekrardan vatanın birliğini ve bütünlüğünü sağlamak amacı ile şehit olan tüm Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyorum’ dedi.

Konuşmalarının ardından, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel; 15 Temuz 15 Bayrak projesi kapsamında 15 okula bayraklarını takdim etti.

Kaymakam Türkel daha sonra yapılan projeleri gezdi, yapılan projeler ise şu şekilde, Anadolu efsaneleri Kerem Güler, Fen bilimleri sokağı Hülya Erduran Kemal Ak Elif Albayrak, Okumanın saati yoktur köşesi Makbule Çetin Nilay Erol Yıldız ve son olarak 15 Temmuz, 15 Bayrak Selda Tomaç projeleri tanıtıldı.

Daha sonra toplu açılış töreni yapılarak, 1. dönem sonunda yapılan projelerin tamamı tanıtıldı.

Programa, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, öğretmenler ve çok sayıda veliler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.