bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Görme Engellilerden Kurs Öğretmenlerine Özel Kutlama

EĞİTİM

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla görme engelliler, kurs öğretmenlerine sürpriz yaparak öğretmenler gününü kutladılar. 

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla görme engelliler, kurs öğretmenlerine sürpriz yaparak öğretmenler gününü kutladılar. 

Gençlik Merkezinde devam eden engelli kamu personel seçme sınavı EKPSS hazırlık kursu öğretmenlerine özel yapılan kutlama etkinliğinde Bafra Görme Engelliler Derneği yönetimi tarafından pasta kesilerek yaptıkları fedakârlıklardan dolayı kurs öğretmenlerine çiçek takdim edildi. Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül: “bilindiği üzere EKPSS sınavı ÖSYM tarafından iki yılda bir Nisan ayında engellilere yönelik yapılan bir KPSS sınavıdır. Engellilerin kamuya atamaları da bu sınava göre yapılıyor. Bir yıldır kesintisiz olarak EKPSS hazırlık kursumuz Gençlik Merkezinde devam ediyor. Açılan bu kurslar sayesinde bu zamana kadar çok sayıda engelli vatandaşımız kamuya atandı.

Ancak hala atanmayı bekleyen arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız da 28 Nisan’da yapılacak olan EKPSS sınavına harıl harıl çalışıyorlar. Elbette öğretmenlerimizin burada çok büyük katkıları var. Sağ olsunlar atanmayan hiçbir engelli kalmasın diye gece gündüz demeden gayret gösteriyorlar. Tabi bizler bu hocalarımızla bazen bir araya geliyoruz. Her defasında bu hocalarımız: “keşke bu sene bütün öğrencilerimizi gönderebilsek ne kadar mutlu oluruz” diyorlar. İçten, samimi ve gönülden olan bu istekleri onların ne kadar fedakâr olduklarını ortaya koyuyor. Bir insan öz evladı olsa bu kadar düşünür bence. Canla başla çalışan bu öğretmenlerimizin iyiliklerini asla unutamayız. Bizler bu üç hocayla yıllardır beraberiz. Onlar artık bizim herşeyimizi ve sınav sistemimizi çok iyi biliyorlar. Kendileriyle bir aile olduk ve onlar da artık bizden biri diyebilirim. Sağ olsunlar bizim için çok çırpınıyor, birçok konuda bize destek veriyorlar. Onları bu özel günlerinde unutmamak ve bi nebzede olsa sevindirmek için böyle bir şey düşündük. Sağ olsunlar bizi kırmadılar, davetimizi kabul edip geldiler. Kendilerinden Allah razı olsun diyor, başta kurs öğretmenlerimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Bafra Görme Engelliler Derneğinde düzenlenen kutlama etkinliği, Yapılan ikramlarla güzel günler ve çalışmalar yapılması temennisiyle sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.