bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Fen Lisesi Spor Kulübünden 2 Örnek Proje

EĞİTİM

Bafra Fen Lisesi Spor kulübü bünyesinde yürütülen ‘Öğrencilerimiz İyilikte Yarışıyor” ve “Her Kitap Yeni Bir Hayat” projeleri sonuçlandırıldı.

Bafra Fen Lisesi Spor kulübü bünyesinde yürütülen ‘Öğrencilerimiz İyilikte Yarışıyor” ve “Her Kitap Yeni Bir Hayat” projeleri sonuçlandırıldı.

Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Bafra Fen Lisesi Spor kulübü bünyesinde Müdür başyardımcımız ismet İŞMARCI, Beden Eğitimi Öğretmeni Sema Nur ÇELEBİ, tarafından yürütülen ‘ÖĞRENCİLERİMİZ İYİLİKTE YARIŞIYOR ve HER KİTAP YENİ BİR HAYAT projeleri sonuçlandırılmıştır. Öğrencilerimiz iyilikte yarışıyor projesiyle 13 koli kırtasiye malzemesi toplanmıştır. Her kitap Yeni Bir Hayat projesi kapsamında 1000 adet kitap toplanmıştır. Kırtasiye malzemelerinin teslimatı 24.04.2019 tarihinde İlimiz Vezirköprü İlçesi Fazıl Ahmet Paşa Ortaokuluna Bafra Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Bafra İlçe MEB açıklamasını şu ifadelerle tamamladı; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu ve Şube Müdürümüz Yüksel AYDIN İlçemiz Fen Lisesinde ‘Her Kitap Yeni Bir Hayat’ ve ‘Öğrencilerimiz İyilikte Yarışıyor’ projelerine destek olan öğrencilerimiz arasından kura ile belirlenenlere ödüllerini takdim ettiler. Emeği geçenlere ve destek olanlara teşekkür ediyoruz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.