bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Dedeli MTAL Öğrencileri İtalya’dan Döndü

EĞİTİM

Erasmus + Hareketlilik Projesi kapsamında İtalya'ya giden Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilçeye döndü.

Erasmus + Hareketlilik Projesi kapsamında İtalya'ya giden Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilçeye döndü.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının 2021 teklif çağrısı döneminde Erasmus + Mesleki Eğitim Hareketlilik Projesi kapsamında İtalya'ya giden Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan kafile, kente döndü.

Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen " 2021-1-TR01-KA122-VET-000016673 “Modern Tarım Uygulamaları Mesleki Beceri Stajı” adlı projesi sorumlusu İsmet İŞMARCI yaptığı açıklamada; “Yurt dışı proje ortaklarımız olan Azıenda Agrıcola Green Vısıon di Fazzari Giovanna veFattorie Faggioli Società Cooperativa Agricola Tarım işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu Modern tarım yöntemleri stajıı sunduğunu belirtti. Stajın tümü kendi tarım alanlarında profesyonel eğitmenlerin kontrolünde verilmektedir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ev sahibi ortağımızın organize ettiği mesleki eğitim faaliyetlerini başarıyla tamamlamış aynı zamanda öğrencilerimiz burada modern tarımla ilgili işyerlerinde staj faaliyetlerini başarı ile tamamlamışlardır” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.