bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra AK Okulları’nda Mezuniyet Coşkusu

EĞİTİM

Özel Bafra AK Okulları; Bafra Davet ve Toplantı Merkezi’nde düzenlediği ilk mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Özel Bafra AK Okulları; Bafra Davet ve Toplantı Merkezi’nde düzenlediği ilk mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Mezuniyet törenine; Özel Bafra AK Okulları Müdürü Burhan Güven, Müdür Yardımcıları, Hikmet Koç ve Zübeyde Sezgin, Halkla İlişkiler Sorumlusu Göksu Kurnaz, Muhasebe Sorumlusu Gizem Kurd, Okulun kurucu ortakları, Öğretmenler, öğrenciler ve aileleriyle davetli misafirler katıldı.

Okul Müdürü Burhan Güven törende yaptığı konuşmada; “2016 – 2017 eğitim öğretim yılında faaliyete başlamamız münasebetiyle ilk mezunlarımızı vermenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Dokuz evlat, Pırlanta gibi... Öncelikle yüreği tertemiz evlatlarımızın anne - babalarına teşekkürü borç biliyoruz, böyle evlat yetiştirdikleri için. Tertemiz yürekleriyle kalbimizin en güzel yerinde oldular. Çok sevdik onları, şimdi Bafra AK Okulları Ailesinden gururla, sevgiyle ayrılıyorlar. Yolunuz açık olsun, başarı hep sizinle olsun yüreği güzel çocuklarımız. Bafra AK Okulları gururlu, mutlu... 8. sınıf mezuniyet balomuzda bizi yalnız bırakmayan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Burhan Güven; “Bafra AK Okulları olarak, çocuklarımızın bayrağına, vatanına, milletine gönülden bağlı birer hayırlı evlat olacaklarına yürekten inanıyorum. Ben mezun olan çocuklarımızın gelecekte çok iyi yerlere gelerek bu millete hizmet edeceğini biliyorum ve tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bafra AK Okulları 8. Sınıftan mezun olan öğrenciler; Ülkü Nilgün BAŞ, Mesut Mehmet GENÇ, Sümeyye Sultan ASLAN, Sungur Alp MACİT, Berfu KOÇAK, Sevgi GÜVEN, Osman KİRAZ, Sude Nur ŞAHMALI, Baran KOÇAK’a mezuniyet belgeleri verildi. Bafra AK Okulları Müdürü Burhan Güven ve Ülkü Nilgün BAŞ okulun yaş kütüğüne isim rozeti çaktılar. Mezun olan öğrencilerin mezuniyet töreninde ki kep atma töreni ise coşkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.