bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra AK Okulları Müdürlüğü’ne Saim Yıldız Getirildi

EĞİTİM

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bafra AK Okulları Müdürlüğü görevine Saim Yıldız getirildi.

BAFRA HABER - Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bafra AK Okulları Müdürlüğü görevine Saim Yıldız getirildi.

Özel Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız; 08.02.1957 Bafra Doğumlu, İlkokulu Bafra İsmet İnönü İlkokulunda, Ortaokulu Bafra Ortaokulunda, Lise eğitimini Çorum Öğretmen Okulunda bitirmiş, Yükseköğrenimini Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi, Denetim Planlama ve Ekonomisi olarak tamamlamış. 1994-2016 yılları arasında Kastamonu, Sinop, Samsun illerinde Eğitim Müfettişi olarak görev yapmış olup, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bafra Ajans olarak; Özel Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde kendisi; Tecrübe ve birikimleriyle Özel Bafra AK Okullarında eğitim-öğretim alanında çocuklarımızın yetiştirilmesi, geliştirilmesi ve değiştirilmesi yönünde büyük katkılar sağlayacağını hissettirdi.

Bafraajans.COM Haber sitemize açıklamalarda bulunan Özel Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız; “Özel Bafra AK Okullarımız, 2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete başlamış olmasına rağmen ilk yılında TEOG’da yakalamış olduğumuz başarı velilerimizden büyük takdir toplamıştır. Okulumuzda 2017-2018 eğitim öğretim yılında çocuklarımızın daha başarılı bir grafik çizerek, mevcut başarı çıtasını daha da yükseklere taşıyabilmek için gayret göstereceğiz. Özel Bafra AK Okullarımıza 2017-2018 eğitim öğretim yılı için; Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul alanlarında kayıtlarımız devam etmektedir. Çocuklarımızı vatanına, milletine bağlı ve çalışkan birer beyin olarak yetiştirebilmek için ben buradan tüm velilerimizi okulumuza davet ediyorum. Velilerimiz 0(362) 532 09 09 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

sedat duman 7 Yıl Önce

hayırlı uyurlu olsun saim yıldız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.