bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Asarcık’ta Tüm Okullarda Yüz Yüze Eğitime Ara Verildi

EĞİTİM

Asarcık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 12.03.2021 tarihinden 29.03.2021 tarihine kadar tüm okulların yüz yüze eğitimine ara verilmesine Karar verildi.

Asarcık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 12.03.2021 tarihinden 29.03.2021 tarihine kadar tüm okulların yüz yüze eğitimine ara verilmesine Karar verildi.

Asarcık ilçemizde kamu kurumlarımızca yürütülen hizmetler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, İlçe Kaymakamı Baha Büyükkaymakçı, Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ve ilçe müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Samsun Valiliği açıklamasında; “Haftasonları ilçeye çok sayıda kişinin gelmesinin vaka sayılarındaki artışta etkili olduğunu belirterek, vatandaşlarımızdan cenazelere katılımın asgari seviyede tutulmasının yanı sıra, akraba ve taziye ziyaretlerinin de bir süre daha ertelenmesini isteyen Sn. Valimiz, karantinada olanların kuralları ihlal etmemesi ve temaslıların eksiksiz bir şekilde bildirilmesi konusuna dikkat çekerek, mahalle muhtarları ve imam hatiplerin birlikte çalışarak, bu konuda daha aktif görev almasını istedi” ifadeleri kullanılmıştı.

Asarcık ilçesinde vaka sayılarının yüksek olduğu belirten Asarcık Kaymakamlığı yaptığı açıklamada, “İlçemizde vaka sayılarının yüksek olması sebebiyle 12.03.2021 tarihinden 29.03.2021 tarihine kadar tüm okulların yüz yüze eğitimine ara verilmesine Karar verilmiştir. Kamuoyuna Duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Kaymakamlık açıklamasında; İlçede vaka sayılarının yüksek olması sebebiyle 13 Mart'ta sebze-meyve pazarının kurulmamasına karar verildiği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.