bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da Servis Şoförlerine Seminer Verildi

EĞİTİM

Alaçam’da “öğrencilerin taşıma güvenliği” konulu okul servis araçları ile taşımalı eğitim servis sürücülerine yönelik Covid 19 tedbirleri alınarak seminer verildi.

Alaçam’da “öğrencilerin taşıma güvenliği” konulu okul servis araçları ile taşımalı eğitim servis sürücülerine yönelik Covid 19 tedbirleri alınarak seminer verildi.

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda, “Öğrencilerin taşıma güvenliği” konulu, okul servis araçları ile taşımalı eğitim servis sürücülerine yönelik, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve öğrenci temsilcilerinin de katılımı ile taşımada çocukların trafik güvenliğini artıcı önlemlerin alınması konusunda bilgilendirme semineri verildi.

Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğünden Trafik Polisi İsmail Karakayalı, Trafik Polisi Hüseyin Yüksek, Alaçam İlçe J. Komutanlığından Trafik Tim Komutanı Uzm. J. VIII. Kad. Çvş. Levent Özyünsel ve Alaçam Toplum Sağlığı Başkanlığından Sağlık Memuru İsmail Kuş tarafından verilen seminerde, Karayolları Trafik Kanunu, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği, şoförlerin uyması gereken trafik kuralları ve bazı konularda okul servis şoförleri slayt eşliğinde bilgilendirildi.

Seminerin okul öğrencilerinin ve okul taşıtlarının karışabileceği trafik kazalarını önlemek ve çocukların güvenli bir trafik ortamında eğitim öğretimlerini sağlamak amacıyla yapıldığı belirtilirken, servis şoförlerinin, diğer sürücülere nazaran çok daha dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.