bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da 12. Sınıf Öğrencilerine Moral ve Motivasyon

EĞİTİM

Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi, 12.sınıf öğrencilerine 3 Ekim 2022 Pazartesi günü moral ve motivasyon semineri ve etkinlikleri düzenledi.

Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi, 12.sınıf öğrencilerine 3 Ekim 2022 Pazartesi günü moral ve motivasyon semineri ve etkinlikleri düzenledi.

Öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile başlayan kahvaltı, Müdür Yardımcısı Lokman Kağızmanlı’nın öğrencilere doğru hedefler koymak ve hedefe odaklanmak konusunda yaptığı konuşma, Müdür Yardımcısı Ali Gündeş’in Yanlışı Azaltma Projesi kısaca Yap’ın tanıtımını yapması ile samimi bir hava içinde devam etti. Okul rehber öğretmeni Muhammet Öner’in motivasyon seminerinden sonra öğrencilere hedefe odaklanma ve iş birliği içinde oynanan takım oyunları, dart ve penaltı yarışları düzenlendi.

Okul Müdürü Nurcan Bolat, “Başarıya odaklamış bir eğitim kadrosuna sahibiz, 2022 yılında %40 olan YKS yerleştirme oranımızı artırmak için tüm idareci ve öğretmenlerimiz ile eşgüdümlü olarak mesai mevhumu olmadan öğrencilerimizin yanındayız. Öğrencilerimizin akademik başarısı yüksek, olumlu benlik algısına sahip ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesi amacı ile çalışmaktayız. 12. sınıflarımızı bu etkinlikte yalnız bırakmayan Müdür Yardımcılarımız Lokman Kağızmanlı, Ali Gündeş, Sefa Ovalı, Mustafa Zengin, Coğrafya Öğretmeni Serkan Çoban, Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Tuğba Özkan, Muhammet Çelik, Nilay Ovalı, Felsefe Öğretmeni Fazlı Caniklioğlu, Arapça Öğretmeni Hanife Değirmen, Tarih Öğretmeni Zeynep Sinem Gül, Meslek Dersleri Öğretmeni Hakan Ay ve Rehber Öğretmeni Muhammet Öner’e etkinliklere sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim, 12. Sınıf öğrencilerimizle sene boyunca farklı etkinlik ve faaliyetlerle onların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışacağız. Çalışmalarımızın meyvesini 2023 YKS’de toplayacağız.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.