bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Halk Eğitim’den Mantar Yetiştiricilerine Belge

EĞİTİM

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarağından açılan mantar yetiştiriciliği kursunda belgeler verildi.

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarağından açılan mantar yetiştiriciliği kursunda belgeler verildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarağından açılan kurslarda başarılı olan mantar yetiştiricilerine belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat Karagöl tarafından verildi. İlçemizde ihtiyaç duyulan her alanda çok güzel faaliyetler gerçekleştiren Türkiye’nin en eski eğitim kurumu olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz şimdilerde mantar yetiştiriciliği eğitimleri vererek öğrencilerimiz belgelerini aldılar.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ersin İleri; Son yıllarda en kazançlı iş kollarından biri haline gelen mantar yetiştiriciliği, sanıldığı kadar zor değildir. Hiçbir deneyimi olmayan biri bile kolaylıkla yapabilir. Çünkü nasıl yapıldığını öğrenebileceğiniz açmış olduğumuz kurslarımızda eğitimlerini vererek belgelendiriyoruz.

Halk eğitim merkezleri müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ücretsiz kurslar, mantar yetiştiriciliği yapmak için özel fırsatlar sunuyor. Deneyimli eğitmenler eşliğinde sağlanan bu kurslarda, aynı zamanda kursiyerlere girişimcilik hakkında da önemli detaylar aktarılıyor dedi.

Yorumlar (1)

Hamide yıldırım 2 Yıl Önce

Bu kurs bir daha başlicakmı ne zaman

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.