bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

29 Ekim İlkokulu’nun Yetim Kardeşi Var

EĞİTİM

29 Ekim İlkokulu 2/A Sınıfı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyasına katılarak kendilerine Urfa’dan bir yetim kardeş seçti.

29 Ekim İlkokulu 2/A Sınıfı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyasına katılarak kendilerine Urfa’dan bir yetim kardeş seçti.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının da destekleriyle ülkemiz ve dünyanın 135 ülkesindeki yetim, kimsesiz ve korumasız çocuklar yararına ve tüm dünya çocukları arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla, Türkiye geneli tüm resmi/özel ilk, orta ve lise öğrencilerini kapsayan "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyası düzenledi.

 

29 Ekim İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencileri de kampanyaya katılarak kendilerine Urfa’dan Cuma isimli bir yetim kardeş seçtiler. Öğrenciler sınıf öğretmenleri Hamide EROL´un da teşvik etmesiyle bu kardeşlerine her ay düzenli olarak 90 TL toplayarak yardımcı olmaya karar vermiş ve İyilikte Yarışan Sınıflara katıldılar. Sınıfımıza kampanya kapsamında öğrencilerin yetim kardeşlerine yardım biriktirmeleri için kumbara gönderildi.

 

Okul Müdürü Baattin AKÇA, "Bu duyarlı davranışlarından dolayı okulumuz 2/A Sınıfı öğrencilerini, öğrenci velilerini ve sınıf öğretmenleri Hamide EROL’u tebrik ediyor, diğer sınıflamızın da kampanyaya destek vererek iyilikte yarışmalarını bekliyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.