bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

29 Ekim İlkokulu Öğrenci Velilerine Seminer

EĞİTİM

Bafra 29 Ekim İlkokulu Okul Aile Birliği toplantısı, 06 Ekim 2013 Pazar günü saat 10:00'da Bafra Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti toplantı salonunda yapıldı.

Bafra 29 Ekim İlkokulu Okul Aile Birliği toplantısı, 06 Ekim 2013 Pazar günü saat 10:00'da Bafra Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantıda okul aile birliği yönetim ve denetleme kurulu seçimleri yapıldı.


Okul Aile Birliği Toplantısının sonunda Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinden Başpolis Metin CABBAR tarafından Güvenli Eğitim Projesi, çocuk güvenliği, genel güvenlik ve asayişin sağlanması konularında sunum yapıldı. 


Başpolis Metin Cabbar, öğrenci velilerine; çocuk güvenliği, öğrencilerin arkadaşlarını tanımaları, çocukların kötü örnek olacak arkadaş gruplarından uzak durmaları gerektiği, anne ve babaların çocuklarını internet kullanımında takip etmelerini, çocukların şiddet içerikli çizgi film ve sinema seyretmelerine engel olmalarıni, bazı oyuncu karakterlerini çocukların örnek aldığını ve bunun çocuk gelişimini olumsuz etkilediğini, facebook ve twitterde dolaşan gereksiz bilgilerin çocukları etkilediğini anlattı. Vatandaşların olumsuz bir durum karşısında 155 Polis imdat telefonunu arayarak bilgi vermelerinin toplum güvenliğine katkı sağlayacağını ve bilgi veren kişinin telefon numaralarının gizli kalacağı açıkladı.

 

Toplantı sonunda öğrenci velilerine konuyla ilgili broşürler dağıtıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.