bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonu Atatürk Ortaokulu

SPOR

Okul Spor Müsabakaları, Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonluk Maçı'nda Bafra Atatürk Ortaokulu, Bafra Koleji'ni 58-26 farklı mağlup edip Bafra Şampiyonu oldu.

Okul Spor Müsabakaları, Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonluk Maçı'nda Bafra Atatürk Ortaokulu, Bafra Koleji'ni 58-26 farklı mağlup edip Bafra Şampiyonu oldu.

 

Güzel ve zevkli bir maç izlendi ve periyotlar ise şöyle oluştu:

1. periyot: 14-08 ( Bafra Atatürk Ortaokulu lehine)

2. periyot:35-12 (Bafra Atatürk Ortaokulu)

3. periyot:47-22 8Bafra Atatürk)

4. periyot ve maçı da Bafra Atatürk Ortaokulu 58-26 gibi açık ara farkla galip gelerek Bafra Yıldız Erkekler Bafra Birincisi ve Şampiyon oldu.

 

Atatürk Ortaokulu'nda sevinç Bafra Koleji'nde ise üzüntü vardı ancak her iki takım da centilmence ve özveriyle mücadele ettiler. Bafra Koleji'nden Ortaokul Müdürü Cafer Koç ile Bafra Koleji İlkokulu Müdürü Mustafa Yürük, öğretmen ve okul öğrencileri ile Bafra Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Badminton Milli Takımlar Antrenörü Şaban Kırcalı da maçı izleyenler arasında yer aldı.

 

Bafra Koleji: Metehan, Cem, Batuhan, Talha, Ahmet Melih, Semih, Göktuğ, İbrahim, Ahmet Arif,Özkan, Emirhan

Antrenör: Bünyamin Bayraktar

 

Bafra Atatürk Ortaokulu: Emre, Mert, Eren, Batuhan Güner, Çağrı, Batuhan Bozer, Efekan, Volkan, Berkin, Batuhan Dursun, Caner

Antrenör: Ferhat Ersoy

 

Hakemler: Ahmet Akan (Baş Hakem), Hakan Çetin (Yardımcı Hakem)

 

Maç bitimiyle birlikte tribünden salona inen Bafra Atatürk Ortaokulu taraftarı öğrenciler, öğretmenler ve takım antenörü takım oyuncularını tebrik edip birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.