bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Fatih Yıldız’dan STK’lara Ziyaret

SPOR

1930 Bafraspor’un 7 Nisan'daki kongresiyle başa gelen Fatih Yıldız ve yönetimindeki arkadaşlarıyla destek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

1930 Bafraspor’un 7 Nisan'daki kongresiyle başa gelen Fatih Yıldız ve yönetimindeki arkadaşlarıyla destek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

 

Önümüz sezona Süper Amatör Liginde şampiyon olup Bal ligine tekrar çıkmak için yola çalışan yeni Başkan Yıldız ve Yeni Yönetimi dün başlattığı destek ziyaretlerine ilk olarak Bafra MHP Yeni ilçe teşkilatı Abdurrahman Çamaş'ı ve yeni Yönetimini, Bafra TSO Odası Başkanı Göksel Başar'ı ve Yönetim Kurulunu, MediBafra Hastanesi Yöneticisi Şafak Aygül'ü ve en son olarak da Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerde hem kendilerini tanıttılar, hem de 1930 Bafraspor için neler yapabiliriz konusunda fikir alış verişinde bulundular.

 

Yapılan ziyaretler sonucunda yeni Başkan Fatih Yıldız'a ve Yeni Yönetime sonsuz başarılar dilekleri iletildi. Zor bir işe kalkıştınız, ama bu işinde üstesinden geleceksiniz.

 

Fatih Yıldız’a ziyaretlerde; “Gördüğümüz kadarıyla yeni Başkan Fatih Yıldız ve yeni yönetimi değerli arkadaşlardan oluşmuş, enerji, iyi niyetli ve iş yapabilecek arkadaşlardan oluşmuş. Eğer Bafra'nın demir başları harekete geçerse bizlere ne görev düşürse yapmaya hazırız. Bizler sizde o enerjiyi ve sinerjiyi görüyoruz. 1930 Bafra spor İlçemize mal olmuş bir takımımızdır. Onu daha güzel yerler de inşallah sizlerin ve Bafra'mızın gücüyle görürüz inşallah. Yolunuz açık olsun görevinizde başarılar dileriz” ifadelerini kullandılar.

 

Ziyaret 1930 Bafra spor Başkanı Fatih Yıldız yaptığı açıklamada; “Şu ana kadar hep olumlu tepki aldık bu da bizlere büyük güç ve moral oluyor. Bu da bizlere gösteriyor ki Bafra'nın ne kadar büyük olduğunu.Bizler kapanacak ve tarihi olan 1930 Bafra spor'umuzu kapanmaktan kurtararak güzel yerlere getireceğiz inşallah. Bu takımı yalnız bırakmayın bizlere destek olun ve yalnız bırakmayın dedi, sözlerine 1930 Bafra spor bizlerin değil tüm şehrin takımıdır” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.