bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Gençlik Spor Grubunda Şampiyonluğunu İlan Etti

SPOR

Samsun 2.Amatör Liginde mücadele eden Bafra Gençlik spor ikinci devrenin Sekinci haftasında konuk ettiği Kavak Yaşar Doğu spor ile Şampiyonluğunu ilan edeceği maçta 5-2 mağlup ederek ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 1.ci Amatör ligine yükseldi.

Samsun 2.Amatör Liginde mücadele eden Bafra Gençlik spor ikinci devrenin Sekinci haftasında konuk ettiği Kavak Yaşar Doğu spor ile Şampiyonluğunu ilan edeceği maçta 5-2 mağlup ederek ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 1.ci Amatör ligine yükseldi.

 

Maç Orta hakem Ercan Elhaç'ın düdüğüyle başladı.İlk dakikalar maça çok hızlı ve istekli başlayan taraf Bafra Gençlik spor oldu.Maçın henüz 5.dakikasında takımın gol dinoması olan Erdem takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Bu golün ardından ataklarını sıklaştıran Bafra

Gençlik spor 12 dakikasında Utku ile durumu 2-0 yaptı.Rakip takımı iyice bunaltan Bafra Gençlik spor 25.dakika da İlker'le durumu 3-0 yaptı.Kalesinde üçüncü golü gören Kavak Yaşar Doğu spor geliştirmiş olduğu kontra takta penaltı kazandı.

 

Topun başına 20. dakika da geçen Tamer topu kaleciye nişanlayınca kendi takımını bir gol den etmiş oldu. Maçın 32. dakikasın da Tamer kavak Yaşar Doğu spor bir gol buldu.İlk yarı hem oyun üstünlüğü,hem de skor üstünlüğünü ele geçiren Bafra Gençlik spor ilk yarıyı da 3-1 tamamlamış oldu.

 

İkinci yarıya çok istekli ve arzulu başlayan Bafra Gençlik spor sağlı, sollu ataklarla rakip kaleyi ablukaya aldı. İkinci yarıya da çok hızlı başlayan taraf Bafra Gençlik spor 50.dakika da kazandığı penaltı atışın da topun başına geçen genç yıldız adayı Utku takımının 4.cü golünü kaydetti.

Kavak Yaşar Doğu spor aradığı golü 52. dakikasın da Tamer'le ikinci golünü bularak maçta durumu 4-2 yaptı.Bu golden sonra gol pozisyonlarına girmek isteyen Kavak Yaşar Doğu spor aradığı bulduğu pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın 70.dakikasın da gelişen Bafra Gençlik spor İlker'le durumu 5-2 yapan golü kaydetti. Bu golden sonra kontrollü oyunu terçih eden Bafra Gençlik spor kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı. Kavak Yaşar Doğu spor maçta ikinci kez kazandığı penaltı atışından 85.dakika da Sezgin'le yararlanamadı.

 

Son dakikalarına avantajlı skorla giren Bafra Gençlik spor müsabakan 5-2 galip ayrıldı.

Bu önem taşıyan maçı kazanan Bafra Gençlik spor ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğun ilan etti.

 

Maçtan sonra Bafra Gençlik spor Teknik Heyeti, Futbolcular sevinçlerini sahada ve soyunma odasında yaşadılar.

 

Maça Damgasını vuran olay ise Bafra Gençlik spor Futbolcuların bu hafta içinde Muş Varto'da vatanın bölünmezliğini korumak için Şehit Düşen Bafra'lı Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal için "RUHUN ŞAD OLSUN ŞEHİDİM" Pankartıyla çıktılar.

 

BAFRA GENÇLİK SPOR

Erhan,Recep,Fatih(c),Muhittin,Oğuzhan,Kadir,İlker,Harun,Erdem,Utku,Gökhan,

Oğuz,Metehan,Samet,Alperen,Sinan,Çağrı

Tek.İsmail Ediz

 

KAVAK YAŞAR DOĞU SPOR

Samet,Mehmet,Savaş,Mücahit,Mustafa,Uğur(c),Sedat,Enes,Ramazan,Tamer,Sezgin

Abdullah,Alper,Burak,Ekrem,

Tek.Uğur Erdal

 

GOLLER:5 dak.Erdem, 12 ve 50 dak. Utku, 25. 70 dak. İlker (BAFRA GENÇLİK SPOR) 32 dak.ve 52. dak. Tamer (KAVAK YAŞAR DOĞU SPOR)

 

KAÇAN PENALTILAR:20 dak.RAMAZAN, 85.dak.SEZGİN (KAVAK YAŞAR DOĞU SPOR)

 

HAKEMLER:Ercan Elhaç,İhsan Kırbıyık,Kasım Oyarçin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.