bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Atatürk Anadolu Lisesi Kızları Bafra Anadolu'yu Yendi

SPOR

Okullararası Spor Müsabakaları, Genç Bayanlar Basketbol Maçı'nda Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, Bafra Anadolu Lisesi'ni 4 sayı farkla, 40-36 mağlup etti.

Okullararası Spor Müsabakaları, Genç Bayanlar Basketbol Maçı'nda Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, Bafra Anadolu Lisesi'ni 4 sayı farkla, 40-36 mağlup etti.

Özellikle Atatürk Anadolu Lisesi Basketbol Takım Kaptanı 10 numaralı oyuncu Esra'nın üst üste kazandırdığı sayılar ve takımın uyumlu oyunu galibiyeti getiren ana unsurdu ancak Anadolu Lisesi de gerçekten tüm gücüyle sahada mücadele etti. Her iki takımı ve antrenörlerini tebrik etmek gerekir.

 

Başa baş, zevkli ve heyecanlı maça okul idareci, öğretmen ve öğrencileri büyük ilgi gösterdiler. Maçı izleyenler arasında Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Md. Yrd. Serdar Yaşar, Beden Eğitimi Öğretmeni Zeki Dursun, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, veliler de yer aldı.

 

Zaman zaman maçın havasından kaynaklanan sakatlıklar da olduysa da gerek takım antrenörleri gerekse de sağlık görevlisinin çabalarıyla oyunculara müdahale edildi.

1. periyot: 11-08 (Bafra Atatürk)

2. periyot:16-15 (Atatürk Anadolu)

3. periyot: 29-22 (Atatürk Anadolu )

4. periyot da kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu ve maçı Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, dört sayı farkla, 40-36 galip gelerek önümüzdeki maçlar için avantaj yakaladı.

 

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi: Gamze, Başak, Gonca Gül, Beyhan, Feyza, Esra, Yeşim, Sinem, Şaziye

Antrenör: Adem Ağırbaş

 

Bafra Anadolu Lisesi: İrem, Asena, Aleyna, Çağla, Damla, Beyzanur, Ayşenur, Zeynep, Simge, Ebru, İpek

Antrenör: Kemal Ağu, Beden Eğitimi Öğretmeni: Murat Kol

 

Hakemler: Baş hakem: Yusuf Gedik, Yrd. Hakem: Ertuğrul Sarı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.