bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

1930 Bafraspor İki Transfer Daha Gerçekleştirdi

SPOR

Samsun Süper Amatör Liginde bu sene iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan 1930 Bafra spor dış transfer Anıl Halezeroğlu ve Serkan Çetin'i kadrosuna kattı.

Samsun Süper Amatör Liginde bu sene iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan 1930 Bafra spor dış transfer Anıl Halezeroğlu ve Serkan Çetin'i kadrosuna kattı.

 

Daha önce sezon başında geçen seneki iskelet kadrodan 3 futbolcu hariç tutmayı başaran 1930 Bafraspor dış transferde şimdiye kadar takıma faydalı olacak nokta 5 önemli futbolcuyu takıma katmıştı.

 

1930 Bafra spor dış transferde Trabzonspor'dan Sağ Bek ve Stoper oynayabilen Serkan Çetin(19) ve Termespor'dan Orta saha oyuncusu Anıl Halezeroğlu(23) Kadrosuna kattı.

İmza Töreninde kısa konuşma yapan 1930 Bafra spor Başkanı Fatih Yıldız: hocamız Mahmut Topal'ın verdiği listedeki futbolcularımızı tek tek 1930 Bafra spor futbol ailesine kazandırıyoruz.

 

Şu an takımıza anlaşarak transfer ettiğimiz Trabzonspor'dan sağ bek ve Stoper mevkilerinde görev yapabilen Serkan Çetin(19) ve Termespor'dan Orta saha mevkiğinde oynayan takımıza çok faydalı olacak Anıl Halezeroğlunu(23) iki genç futbolcuyu kadromuza katmış olduk.

Bizler Yönetimiz deki cefakar arkadaşlarımızla elimizden gelin en iyisini, şehrimizin köklü ve tarihi başarılarla dolu olan takımımız 1930 Bafra spor'u o eski günlerindeki şaşalı günlerine tekrar getirmek için çalışıyoruz.İnşallah bunu da başaracağız.

 

Bu sene Samsun Süper Amatör Liginde zor maçlar bizi bekliyor,ama bizler başta teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.1930 Bafra spor zorları sever,zoru başarıp bu sene inşallah Samsun Süper Amatör Liginde Şampiyon olup Bal Ligine çıkacağız dedi.

1930 Bafra spor Kulüp Binasında gerçekleşen İmza Törenin de 1930 Bafra spor Başkanı Fatih Yıldız, As Başkan Ramazan Güngör,Genel Kaptan Mehmet Sakal,Yöneticiler Dr.Halit Bakan ve Osman İleri hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.