bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

1930 Bafraspor İç Transferde Hız Kesmiyor

SPOR

Samsun Süper Amatör Ligte gelecek yıl için iddialı bir takım oluşturmak isteyen yeni Yönetim iç transferde toplam on bir futbolcusuyla anlaşma sağladı.

Samsun Süper Amatör Ligte gelecek yıl için iddialı bir takım oluşturmak isteyen yeni Yönetim iç transferde toplam on bir futbolcusuyla anlaşma sağladı. Bununla birlikte 1930 Bafra sporun Yıldız Futbolcuları Takımda birer birer kalmaya devam ediyor.

 

1930 Bafra spor bugün saat 12.00’da Kulüp binasında gerçekleşen görüşme de Orta Sahanın dinamosu Cem İpek ile geçen sene takımına 16. gol kazandıran Golcü Futbolcu Oğuzhan Özdemir ile yola devam dedi.

 

Kulüp binasında gerçekleşen imza da Kulüp Başkanı Fatih Yıldız şunları söyledi, ‘’mevcut futbolcularımızın tamamı ile yola devam ediyoruz.Şu an iç transferlerimizde sorun yaşamadık, hemen hemen geçen sene iskelet kadromuzu futbolcularımızla anlaştık.

 

İç transferimizi tamamlamak üzereyiz,şimdiye kadar 1930 Bafra sporumuza dış transferde iki futbolcu kardeşimizi kadromuza kattık.Dış transferde fazla acele etmek istemiyoruz,takımıza faydalı ve nokta transferler yapacağız.Taraftarımızın gönlü rahat olsun 1930 Bafra sporumuza takviyelerimiz sürecek dedi.

 

As Başkan Ramazan Güngör ise,"Samsun Süper Amatör liginde Önümüz sezon tek parolamız şampiyonluktur," bu uğurda bizler yani Yönetimimiz elinden geleni yapamaya çalışıyoruz.Ama bu maratonda Bafralıların da büyük desteğine ihtiyacımız var’’ dedi.

 

1930 Bafra sporun Teknik patronu Mahmut Topal, ‘’önümüz yıl şampiyonluğu kimseye bırakmayacağız ve her kes görecek’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.