bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özel Bafra Koleji'nden Kardeş Okul Ziyareti

EĞİTİM

Bafra Koleji 2-A sınıfı öğrencileri kardeş okul kapsamında Yakakent 100.Yıl İlkokulu 2-A sınıfı’na ziyarette bulundu.

Bafra Koleji 2-A sınıfı öğrencileri kardeş okul kapsamında Yakakent 100.Yıl İlkokulu 2-A sınıfı’na ziyarette bulundu.

 

Oldukça güzel geçen ziyaretin ardından, Özel Bafra İlkokulu Müdürü Mustafa Yürük gezi ile ilgili şunları söyledi:“07.11.2014 Cuma günü kardeş okul, kardeş sınıf kapsamında okulumuz 2-a sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Salim KARTAL ile beraber Yakakent 100. Yıl İlkokulu ve 2-A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerini ziyarete gittik.

 

Okul kapısında, okul Müdür Baş yardımcısı Namık Kemal ÇAKIROĞLU ve 2-A sınıf öğretmeni Atiye KAVİOĞLU tarafından karşılandık. Öğrencilerimizin 100. Yıl İlkokulu 2-A sınıfıyla tanışma ve hediyeleşmelerinin ardından öğrenciler arasında güzel bir kaynaşma ve arkadaşlık ortamının oluştuğu gözlemlendi.100. Yıl İlkokulu 2/A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerinin öğrencilerimize öğle yemeği ikramında bulunmaları iyi bir misafirperverlik örneği idi. Saat:10.00–14.30 arası geçen zaman diliminde öğrencilerimiz hoş bir zaman geçirdiler. 14.30’da okuldan ayrılırken kardeş okul baş müdür yardımcısı ve 2-A sınıfı öğretmeni Atiye KAVİOĞLU’NU en kısa sürede okulumuza iade-i ziyarette bulunmaları için davet ettik ve Yakakent’ten ayrıldık.

 

Göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı başta Namık Kemal ÇAKIROĞLU’NA ve 2-A sınıfı öğretmeni Atiye KAVİOĞLU’NA teşekkür ederim.” 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.