bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özel Bafra AK Koleji’nde TEMA Gönüllüleri

EĞİTİM

Özel Bafra AK Kolejleri; TEMA Vakfı Bafra İlçe Temsilcisi Süleyman Özata’yı misafir ederek çevre çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Özel Bafra AK Kolejleri; TEMA Vakfı Bafra İlçe Temsilcisi Süleyman Özata’yı misafir ederek çevre çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

 

Özel Bafra AK Kolejleri Okul Müdürü Buhran Güven burada yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızın doğada geçirdikleri zamanın artması, doğayı hissederek, dokunarak, koklayarak ve işiterek farklı deneyimler yaşama fırsatı bularak bedensel ve zihinsel gelişimlerinin olumlu yönde desteklemesi amacıyla okul programları hazırlıyoruz. Doğayla bütünleşmiş bir şekilde yapılan çevre eğitiminin öğrencilerin çevre konusundaki bilinçlenmelerinde önemli ölçüde etki sağlamaktadır. Bu noktadan hareketle TEMA Vakfı ile işbirliği içerisinde okul öncesinden ilkokul ve ortaokul’a kadar eğitim sistemimizin her basamağı için çevre ve doğa eğitim programları geliştirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TEMA Vakfı’nı temsil etmenin büyük sorumluluk olduğunu belirten Bafra İlçe Temsilcisi Süleyman Özata; “TEMA’nın en büyük gücü her zaman gönüllüleri olmuştur. Ülke genelinde 650 bine yakın gönüllümüzle birlikte başta toprak olmak üzere doğal varlıkları korumak için çalışıyoruz. Bafra’da sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibimizle birlikte çalışacağız. İlçemizdeki gönüllü sayımızı artırıp, Vakfımızın çalışma alanlarında en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bunun için de her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Herkesi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Özel Bafra AK Kolejleri Okul Müdürü Buhran Güven, TEMA Vakfı Bafra İlçe Temsilcisi Süleyman Özata, Tema Proje sorumlusu Aynur Aydın ile birlikte tema gönüllüsü öğrencilere Tema kartlarını ve yaka rozetlerini teslim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.