bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Ticaret Borsası’ndan Eğitime Katkı

EĞİTİM

Bafra Ticaret Borsası, Bafra İlçesine bağlı okullarda okuyan yardıma muhtaç öğrencilere muhtelif kırtasiye malzemelerini içeren 900 adet kırtasiye yardım poşetleri ile 1.110 adet öğrenci kabanlarının dağıtımını gerçekleştirdi.

Bafra Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin katkıları ile muhtelif kırtasiye malzemelerini içeren 900 adet kırtasiye yardım poşetleri ile 1.110 adet öğrenci kabanlarını, Bafra İlçesine bağlı okullarda okuyan yardıma muhtaç öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Eğitim yardımları ile ilgili bir açıklama yapan, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu; “TOBB Başkanlığının maddi destekleri ile Bafra Ticaret Borsası Başkanlığı’nca hazırladığımız 900 adet muhtelif kırtasiye malzemesi bulunan kırtasiye poşetlerini ve 1.110 adet öğrenci kabanlarını Borsa Başkanlığımız ve borsaya kayıtlı bulunan üyelerimizin de tespitleri ile İlçemiz mahallelerinde bulunan okullarda öğrenim gören, yardıma muhtaç öğrencilere dağıtımlarını bitirmiş bulunmaktayız. Özellikle, bu yardımın yapılmasına vesile olan, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, öğrenci tespit ve dağıtımına 5’er kişilik kontenjan ile destek veren Ticaret Borsa’sı üyelerimize de teşekkürlerimi iletiyorum. 2014 - 2015 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olması diliyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.