bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra LÖSEV’den Milli Eğitim Müdürü Katipoğlu'na Ziyaret

EĞİTİM

Bafra'da faaliyet gösteren Bafra Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve Fen Lisesi öğrencileri Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bafra'da faaliyet gösteren Bafra Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve Fen Lisesi öğrencileri Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra temsilcisi Erol Korkmaz ve Fen Lİsesi Öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Katipoğlu'na çalışmaları hakkında bilgiler verdir. Okullarda kanser hastalığı lösemiyi ve lösemili çocuklar vakfını (LÖSEV) anlatıp hem de sunum yaptıkları ve Lösevin annelerin yaptıkları El emeği göz nuru Hediyelikleri stantlarla satarak hasta kardeşlerine destek olduklarını belirttiler. sonra gönüllü öğrenciler Lösev'in hasta çocuklara ücretsiz tedavi yaptığını ve her aileye maddi ve manevi ayni zamanda gıda yardımı yaptığını bizlerde kardeşlerimize bir nebzede olsa faydalı oluyorsak ne mutlu bize dediler.

Fen Lisesi Öğrencileri Bafra'da tüm okullarda Lösev'i anlatıp stantlar kuracaklarını ve ayni zamanda Ankara'da bulunan Lösante hastanesinin yetişkin hastaları da kabul ettiklerini söylediler. 

Ayrıca gönüllü öğrenciler sokakta Lösev veya lösemili çocuklar adına para toplayanlara para verilmemesi gerektiğini verdiğiniz paraların nereye gittiğinin belli olmadığını söylediler. ayrıca gönüllüler Lösev kapı kapı para toplamaz bağışlarınızı banka aracılıyla veya internet yada Tuğla yazıp 3406 SMS ile yapıldığını belirttiler.

Ayrıca bu hafta Cumartesi ve Pazar günleri Çelik Park AVM'de LÖSEV stant açılacak bütün herkesin desteğini bekliyoruz. Sevgililer günü de alınan her hediye çocuklara hayat verirsin.

Kendilerini ziyarete geldiklerinden memnun olduklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise, 'Lösev'in Bafra'da yaptığı çalışmalardan haberdarız, yaptıkları işlerin takdire şayan olduğunu burada belirtmek isterim. Ben ve kurumum daima Lösev'in yanındayız ve her zaman da yanlarında olacağımızı da belirtmek isterim' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.